Persberichten

Ons laatste persbericht 
5 december Nederlandse Première met Sinterklaas in Kindcentrum De Hoven in Rosmalen.” downloaden?
Klik dan op deze link.

Our Pre-School. Our Family. Our Community

Aenean finibus fermentum purus et tristique. Donec at molestie tellus. Donec dignissim eleifend libero sed blandit massa mattis non. In tincidunt, ex vitae laoreet pretium, arcu nisi commodo velit. Aenean finibus fermentum purus et tristique. Donec at molestie tellus. Donec dignissim eleifend libero sed blandit massa mattis non. In tincidunt, ex vitae laoreet pretium

Onze musicals

Met Flamenco Kids staan we voor de sociale ontwikkeling van het kind door middel van muziek en we richten ons op verschillende vaardigheden:

Creativiteit

Door de verschillende rollen ontdekken kinderen hun creativiteit in diverse activiteiten zoals tekenen, zingen, dansen, presenteren en instrumenten spelen.

Samenwerken

Doorzettingsvermogen en aandacht hebben voor elkaar. Vriendelijk en behulpzaam gedrag worden gestimuleerd.

Sociaal bewustzijn

Verplaatsen in anderen, vriendschappen aangaan, respect en tolerantie aantonen.

Meer weten over onze musicals?

Met Flamenco Kids ontwikkelen we een nieuwe leeromgeving waarin kinderen op een nieuw en creatief vlak kunnen experimenteren. Het welbevinden en de betrokkenheid staan hoog in het vaandel en niet alleen op de cognitieve ontwikkeling van kinderen; zeker ook de creatieve ontwikkeling. Tevens, de kinderen worden als zelfstandige individuen op de maatschappij voorbereid. Daarbij is het van belang dat kinderen op een vrolijke manier in aanraking komen met andere culturen en kennis opdoen van meertaligheid.

De flamenco musical `Flamenco Kids` zal opgevoerd worden deels in de Nederlandse taal en deels in de Spaanse taal. Hierdoor kunnen de kinderen die de musical opvoeren ervaren hoe het is om te ‘spelen’ met een andere taal dan hun eerste taal.

De participatie van de kinderen staat centraal door het samen zingen, dansen en muziek maken. Het is een waardevolle wijze van leren met elkaar; kinderen leren om zelf kunst te maken in een groep in plaats van er alleen maar naar te kijken. Ze zullen hierbij moeten overleggen, samenwerken, discussiëren, meningen moeten vormen. Kortom, er is veel creatieve interactie.